Telefon inženjering d.o.o

Telefon inženjering doo je inovativna kompanija sa najvećim iskustvom na polju obnovljivih izvora energije u jugoistočnoj Evropi. Od svog osnivanja 2007 god., orijentisani smo na poslovne i tehnološke inovacije, zauzimajući lidersku poziciju u oblasti obnovljivih izvora energije.

 

Nastojimo da nove tehnologije približimo svim segmentima društva, važeći za kompaniju koja je sinonim za kvalitet i pouzdanost. Pristupanje zahtevima klijenata sa izuzetnom profesionalnošću i konstantno ulaganje u istraživanje i razvoj, pozicionirali su nas u red kompanija koje idu u korak sa svetskim trendovima. Našu ponudu čini, pre svega, kvalitetna oprema renomiranih svetskih proizvođača koja se tokom dugogodišnjeg korišćenja pokazala izuzetno pouzdanom.

 

U svom radu integrišemo više izvora energije kao što su sunce, vetar, voda, geotermalna energija, u cilju dobijanja energetski efikasnih objekata. Naši sistemi su fleksibilni sa mogućnošću proširenja i prilagođavanja. Takođe, prepoznatljivosti našeg imena na tržištu i rejtingu pouzdane kompanije doprineo je širok asortiman opreme po najpovoljnijim cenama i kompletna tehnička podrška koju nudimo našim klijentima.

 

Telefon inženjering doo promoviše sigurnost, posvećenost i održivost u cilju postizanja vrhunskih rezultata u izgradnji modernih, štedljivih objekata, ne zanemarujući zahteve za komforom u jednom objektu.

 

Reference:
Solarna elektrana 1136 kWp TeraStell, Leskovac

 

Solarna elektrana 550 kWp Yuhor, Jagodina
Solarna elektrana 600 kWp ABD-Prom Hladnjača, Jevremovac
Solarna elektrana 600 kWp BIM TEX, Leskovac

Solarna elektrana 500 kWp Fabrika vode „Mioni“, Mionica
Solarna elektrana 134 kWp World of freshness ULO hladnjača, Zaječar
Preko 100 realizovanih solarnih elektrana kupac-proizvođač u 2022.
Više od 3000 instaliranih solarnih sistema ukupno instalisane snage preko 5MW.

 

Tipovi Sistema:
Radimo baterijske sisteme od 1kW, sve do Sistema preko 1MW, na zemlji ili na krovu.

 

Oprema:
Invertori renomiranih svetskih firmi kao što su: SMA, Fronius, Victron, Huawei, Sofar
Paneli: Luxor Nemačka, Solar Fabrik Nemačka, Leapton Japan

 

Cena solarnih elektrana:

 

Cenu definišu razni parametri i konfiguracije sistema pa je nezahvalno precizno definisati.

 

U zavisnosti od toga da li je baterijski ili mrežni sistem, instalisane snage i opreme, cena se kreće od 500-2000 eur/kW.