Izvođači radova

Unesite podatke svoje firme i budite korak bliže svojim klijentima

Želite da Vaša kompanija bude na
našoj listi izvođača?

Izračunajte potrebni kapacitet instalacije kako biste
dobili što precizniju ponudu.

Kompanija MT-KOMEX osnovana je pre tri decenije. U nekadašnjoj
zavarivačkoj radnji danas radi tim inženjera i instalatera na projektima
izgradnje solarnih elektrana.

 

Tokom dugogodišnjeg rada kompanija se pozicionirala kao lider kada je
reč o izgradnji solarnih elektrana. Do sada su izgradili i isporučili opremu
za više od 200 solarnih elektrana na zemlji i na krovovima, čija je ukupna
instalisana snaga više od 100 MW.

 

Vredni radnici ovog preduzeća, 130 inženjera i instalatera, zaduženi su
za uvođenje novih oblasti poslovanja na domaćem tržištu, a zaposleni u
kompaniji redovno pohađaju specijalno pripremljene obuke i poseduju
sve neophodne sertifikate.

 

Stručni tim kompanije izdvaja spremnost da klijentima u svakom trenutku
pruže punu podršku u svim fazama projekta, od razvojne etape do
pripreme dokumentacije za tehnički prijem i ishodovanja upotrebne
dozvole, po principu ključ u ruke.

 

Neke od referenci kompanije su: DeLasol, Solaris Energy 1 i 2, Toyo
Tire Srbija, Unior, Minaqua, Vinex, Agrosava i dr.

 

Oprema:
LUXOR i Canadian Solar – solarni paneli
K2 i Kirac metal – konstrukcija
Fronius i Huawei – invertori

Opis kompanije: Energize doo, osnovan 2012. godine u Beogradu, predstavlja ubedljivog tržišnog lidera u oblasti projektovanja i izgradnje solarnih elektrana, sa 60-70% tržišnog udela u Srbiji svake godine, poslednjih 10 godina. Sa preko 175.000 instaliranih fotonaponskih modula, više od 1000 funkcionalnih invertorskih jedinica, preko 250 uspešno priključenih objekata za proizvodnju električne energije na NN mrežu i najvažnije, 100% zadovoljnih klijenata, možemo istaći da je Energize doo kompanija sa najvećim iskustvom i referencom od 50+MWp u Srbiji, koja želi da Vam prenese iskustva i da najbolje savete, kada, kako i zašto SVAKA proizvodnja, SVAKI objekat i SVAKO domaćinstvo, treba da gradi solarnu elektranu i sistem za skladištenje energije i priključi ga na elektrodistributivni sistem u Srbiji.
Oprema:

 

Solarni paneli: Luxor Solar Nemačka, AE Solar Nemačka, Longi Solar Kina

 

Invertori: SIEMENS Kaco New Energy Nemačka

 

Storage sistemi: Solax Power Kina, Energize Srbija

 

Konstrukcija: K2 Systems Nemačka, Energize Srbija

 

Kablovi: KBE Nemačka

Cenovnik:

 

Domaćinstva 0-14kWp, 1.00 – 1.2p EUR/Wp

 

Industrija 25kWp – 70kWp 0.85 – 1.00 EUR/Wp

Sunčica Solar je kompanija koja je posvećna instalacijama solarnih sistema sa fokusom na mrežne sisteme specifično za fizička lica. Nudimo kompletno rešenje za energetsku efikasnost. Na našem sajtu možete da pogledate naše reference koje više govore o nama.

 

Solarni paneli sa kojima radimo: Luxor i Canadian Solar- 15 godina garancija

 

Inverteri sa kojima radimo: Huawei- 10 godina garancija

 

Ako se odlučite za nas bićete u sigurnim rukama od početka do kraja procesa montaže i puštanja u rad vaše solarne elektrane. Naša firma poseduje sve neophodne licence za obavljanje ove delatnosti.

 

Naš proces pokriva montažu, prijavu sistema na mrežu ( kroz kompletan proces vas vode naše kolege) kao i nabavku dvosmernog brojila.

Conseko d.o.o. se bavi projektovanjem i izvođenjem solarnih fotonaponskih sistema od 2008. godine.

 

Isporučujemo ključne komponente za solarne elektrane, projektujemo i izvodimo solarne elektrane na krovovima i na zemlji.

“Kompanija ENEL TRE SORELLE d.o.o osnovana je 2022. godine u Beogradu, kao ćerka domaće kompanije ENEL PS d.o.o. koja je na tržištu preko 28. godina. Osnovna delatnost kompanije jeste proizvodnja i izgradnja Solarnih elektrana. Sa ljudima od znanja i iskustva nudimo Inženjerske usluge i projektovanje, Izgradnju Solarnih Elektrana, Upravljanje projektom i Održavanje Solarne Elektrane. Naši Inženjeri koriste savremene sisteme za analizu osunčanosti. Izrađuju Vam predlog najboljeg rešenja i Elaborat o potencijalu sunčevog zračenja na Vašoj lokaciji sa izradom analize očekivane godišnje proizvodnje električne energije Solarne Elektrane, sa dodatnom analizom godišnje zarade i vremenom povraćaja

 

uloženih sredstava (ROI). Naši sertifikovani Inženjeri i Tehničari nakon usvojene ponude i dobijanja saglasnosti nadležnih organa izgrađuju Solarnu Elektranu na Vašoj lokaciji (na bilo kom zemljištu, kući, hali, garaži, nadstrešnici ili pakingu) prema projektnoj dokumentaciji. Pružamo Vam uslugu Project Menagmenta, malih i velikih infrastrukturnih projekata tokom celog procesa izgradnje Solarne Elektrane, sa osvrtom na pravilan izbor mesta izgradnje, poštovanje administrativnih procedura sa rešavanjem

 

problematike istih i dinamiički plan izgradnje Solarne Elektrane kako bi pratili svaki korak izgradnje. Pružamo Vam kompletnu uslugu monitoring izgrađene Solarne Elektrane putem aplikacije na Vašem uređaju i kompletnu uslugu preventivnog održavanja Solarne Elektrane.”

Kompanija postoji od 2012. godine. Dugi niz godina se bavimo izradom projekata, prodajom i ugradnjom elektro opreme. Kao deo delatnosti kojima se bavimo posebno bi istakli izradu projekata, nabavku i ugradnju solarne opreme za proizvodnju elektricne energije (ugradnja solarnih elektrana i solarnih sisitema i obrada sve pratece dokumentacije).

 

U delu obnovljivih izvora energije do sada smo izradjivali projekte i ugradnju solarnih elektrana od par kilovata, do par megavata instalisane snage .

Telefon inženjering doo je inovativna kompanija sa najvećim iskustvom na polju obnovljivih izvora energije u jugoistočnoj Evropi. Od svog osnivanja 2007 god., orijentisani smo na poslovne i tehnološke inovacije, zauzimajući lidersku poziciju u oblasti obnovljivih izvora energije.

 

Nastojimo da nove tehnologije približimo svim segmentima društva, važeći za kompaniju koja je sinonim za kvalitet i pouzdanost. Pristupanje zahtevima klijenata sa izuzetnom profesionalnošću i konstantno ulaganje u istraživanje i razvoj, pozicionirali su nas u red kompanija koje idu u korak sa svetskim trendovima. Našu ponudu čini, pre svega, kvalitetna oprema renomiranih svetskih proizvođača koja se tokom dugogodišnjeg korišćenja pokazala izuzetno pouzdanom.

 

U svom radu integrišemo više izvora energije kao što su sunce, vetar, voda, geotermalna energija, u cilju dobijanja energetski efikasnih objekata. Naši sistemi su fleksibilni sa mogućnošću proširenja i prilagođavanja. Takođe, prepoznatljivosti našeg imena na tržištu i rejtingu pouzdane kompanije doprineo je širok asortiman opreme po najpovoljnijim cenama i kompletna tehnička podrška koju nudimo našim klijentima.

 

Telefon inženjering doo promoviše sigurnost, posvećenost i održivost u cilju postizanja vrhunskih rezultata u izgradnji modernih, štedljivih objekata, ne zanemarujući zahteve za komforom u jednom objektu.

 

Reference:
Solarna elektrana 1136 kWp TeraStell, Leskovac

 

Solarna elektrana 550 kWp Yuhor, Jagodina
Solarna elektrana 600 kWp ABD-Prom Hladnjača, Jevremovac
Solarna elektrana 600 kWp BIM TEX, Leskovac

Solarna elektrana 500 kWp Fabrika vode „Mioni“, Mionica
Solarna elektrana 134 kWp World of freshness ULO hladnjača, Zaječar
Preko 100 realizovanih solarnih elektrana kupac-proizvođač u 2022.
Više od 3000 instaliranih solarnih sistema ukupno instalisane snage preko 5MW.

 

Tipovi Sistema:
Radimo baterijske sisteme od 1kW, sve do Sistema preko 1MW, na zemlji ili na krovu.

 

Oprema:
Invertori renomiranih svetskih firmi kao što su: SMA, Fronius, Victron, Huawei, Sofar
Paneli: Luxor Nemačka, Solar Fabrik Nemačka, Leapton Japan

 

Cena solarnih elektrana:

 

Cenu definišu razni parametri i konfiguracije sistema pa je nezahvalno precizno definisati.

 

U zavisnosti od toga da li je baterijski ili mrežni sistem, instalisane snage i opreme, cena se kreće od 500-2000 eur/kW.

 

ABI SOLAR je proizvodjač solarnih panela sa svojom kancelarijom i magacinom u Srbiji.

 

Vrši veleprodaju solarne opreme kao i izradu celih projekata solarnih sistema po principu ključ u ruke.Imamo servisni centar za popravku i zamenu invertora , kao i proizvodnju aluminijumskih nosača za montažu solarnih panela za sve tipove krovova.

Andreja doo je osnovana 1997. godine u Temerinu. Kompanija se prvobitno bavila uvozom i prodajom svih vrsta akumulatora. Od 2012. godine počeli smo da se bavimo uvozom i distribucijom solarne opreme najpoznatijih svetskih proizvođača, kao i izgradnjom solarnih sistema.

 

Izgradili smo preko 200 mrežnih i 250 ostrvskih sistema za napajanje objekata električnom energijom.

 

Najvažnije refrence:
* Moja Čarda restoran,Temerin – 10kWp
* Labudović doo, Novi Sad – 44kWp
* FPM-Porcelan Trade doo, Jagodina – 48kWp
* Magus International doo, Zrenjanin – 128kWp
* Agrokons doo, Mali Idjoš – 120kWp

 

Oprema:
* Solarni paneli: EXE Solar Italija, Canadian Solar Kina
* On Grid (mrežni) Invertori: Fronius Austrija, Growatt Kina
* Off grid (ostrvski) Invertori: Victron Energy Holandija, Growatt Kina, Voltronic Taiwan i Felicitysolar Kina
* Storage sistemi: Fronius Austrija, Victron Energy Holandija, Felicitysolar Kina, Growatt Kina
* Konstrukcija: K2 Systems Nemačka, Aerocompakt Austrija, Chiko Kina

 

Cenovnik:
* Domaćinstva: 0-50kWp, 0.85 – 1.20 EUR/Wp
* Industrija: 11kWp – 160kWp 0.75 – 1.00 EUR/Wp

Solar Inženjering doo Trstenik je kompanija koja se bavi obnovljivim izvorima energije sa sedištem u Milutovcu, Trstenik, Srbija. Kompanija je fokusirana na kompletno projektovanje i instalaciju solarnih sistema (Off grid/On grid, hibridnih sistema).

 

Naši sistemi su prilagodljivi sa mogućnošću proširenja u bilo kom trenutku. Kompanija je u mogućnosti i voljna da instalira sisteme na svim vrstama krovova i površina. U ponudi imamo najkvalitetnije komponente solarnih sistema renomiranih svetskih proizvođača kao što su : Fronius, Growatt, Huawei, Longi Luxor, Canadian solar. Naš uspeh je u pružanju prilagođenih rešenja za solarnu energiju za Vaše kuće i poslovne objekte koji zadovoljavaju Vaše trenutne i buduće energetske potrebe.

 

U potpunosti smo posvećeni svojim kupcima. Znanje, višegodišnje iskustvo, odgovornost, strpljenje i profesionalizam samo su neki od kvaliteta naših stručnjaka koji čine snagu naše kompanije. Svaki sistem predstavlja korak prema sve većoj upotrebi solarne energije i promeni načina na koji svet proizvodi električnu energiju. Korišćenjem solarne energije dolazi uštede novca na troškovima za električnu energiju, stoga račun za struju se može smanjiti i za 80%, a u mnogim slučajevima i potpuno smanjiti. Usled konstantnih poskupljenja električne energije, korišćenje solarnih sistema postaje isplativa investicija u roku od nekoliko godina od 4 do 7 godina.

 

Neke od solarnih elektrana naše kompanije koje su puštene su :

-ELTEX 300kW
-BOS KOMPANI 160kW
-EKOMLEK 160kW
-Odmenjska voda 160kW
-Vinarija Grabak 10kW
-Preko 100 privatnih domacinstva/kuca 10kW – Kraljevo, Prokuplje, Leskovac, Vrnjacka Banja, Kovilj, Trstenik, Krusevac, Beograd, Nis , Novi Sad i drugi gradovi.

 

Posedujemo sve neophodne licence za instalaciju Solarnih elektrana.

 

Naša firma pokriva montažu, prijavu/predaju dokumentacije za povezivanje sistema na mrežu. Nabavka i ugradnja dvosmernog brojila.

Vec 10-ak godina se uspesno bavimo obnovljivim izvorima energije. Trenutno smo se koncentrisali na ugradnju solarnih elektrana, na principu kupac- proizvodjac.

Firma MASTER SOLAR DOO osnovana je 2010. godine u Beogradu.

 

Zastupnici smo renomiranih svetskih firmi koje posluju u oblasti solarne tehnike, i to: Sonnenkraft GmbH, Kioto Photovoltaics GmbH, Resol GmbH i TiSUN Gmbh koje su specijalizovane za proizvodnju kolektora visoke efikasnosti, bojlera, upravljačkih sistema, itd.
Delatnost naše firme je uvoz i distribucija opreme za solarne sisteme, izvođenje radova na instalaciji solarnih sistema, projektovanje i servis. Od 2019. godine Master Solar proširuje svoju delatnost proizvodnjom solarnih kolektora PFM sa jednom od najsavremenijih proizvodnih linija na svetu.

 

Od osnivanja naša firma se trudi da prati konstantne potrebe tržišta i odgovara na najprofesionalniji način. Ono što nas izdvaja je prisustvo na svim projektima i tehnička podrška od dimenzionisanja do puštanja sistema u rad.
Najviše se ponosimo preporukama koje dobijamo od svojih klijenata. Širok dijapazon naših klijenata čine sportski objekti, bazeni, bolnice, gerontološki centri, domovi zdravlja, vrtići, fabrike, hoteli, itd. Primenjujemo najsavremenija tehnička rešenja iz oblasti solarne tehnike sa konstantnom podrškom inženjerskog tima dobavljača.

 

Veoma bitnu ulogu u poslovanju svakog preduzeća predstavlja stručni kadar. Našu stručnost proverite kod naših klijenata.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti solarne tehnike i kontinuiranom istraživanju i razvoju, Master Solar radi sa vrhunskim proizvodima. Naše odeljenje za istraživanje i razvoj takođe ulaže veliki napor u razvoj novih proizvoda, što firmi omogućava da napreduje i razvija se u duhu brenda: ubediti Svet da je najbolji izvor energije – sunce.

Projektovanje, inženjring, proizvodnja i izvođenje elektro radova.

Naša mlada kompanija bavi se projektovanjem i izgradnjom solarnih elektrana na krovu i zemljištu, kao i implementacijom mera energetske efikasnosti u stambenim i industrijskim objektima.

 

Nudimo Vam i veoma korisnu uslugu ključ-u-ruke – što znači da ćemo na sebe preuzeti ne samo projektovanje i realizaciju projekta, već ćemo se izboriti i sa svim pravnim začkoljicama i pribaviti sve potrebne dozvole za Vas.

 

Bilo da ste pojedinac koji hoće da smanji račune za struju pomoću male solarne elektrane na krovu, predstavnik kompanije koja želi da postigne ekonomičniju potrošnju energije ili pak investitor koji traži zemljište za solarnu elektranu, možete biti sigurni da je upravo Sirius Green prava adresa na koju treba da se obratite.

Turn Key Project d.o.o. (skraceno TKP) sa preko 10 godina iskustva u projektovanju i izvodjenju raznih vrsta solarnih sistema kako u poljoprivredi, domacinstvima, tako i u industriji. Izgradili smo preko 60 solarnih sistema navodnjavanja njemackog proizvodjaca Lorentz , ciji smo i generalni zastupnici. Takodje smo izgradili i 10 off grid sistema (sa akumulatorima) sa opremom svajcarskog proizvodjaca Studer, ciji smo i generalni zastupnici.

Pored toga smo izgradili vise MWp solarnih on grid elektrana sa opremom izraelskog proizvodjaca SolarEdge, ciji smo oficijelni distributeri. Radimo iskljucivo premium opremu, gde je odrzavanje skoro nepotrebno ili moze biti preuzeto od strane investitora (posle nase obuke).

ANDREJA d.o.o. je osnovana je 1997. godine. U našem asortimanu nudimo najkvaliteniju solarnu opremu, poznatih svetskih proizvođača: Victron Energy, Fronius, Growatt, EXE Solar, FelicitySolar, Voltronic, itd…
Imamo najpovoljnije cene solarnih panela, off-grid i on-grid invertora, solarne regulatore punjenja, GEL i Litijumske akumulatore, nosače panela…

Firma Elektroplan Kruševac postoji nepune dve godine i bavi se projektovanjem, izvođenjem i ispitivanjem elektroinstalacija. Osnova poslovanja je postavljena u smeru izrade kvalitetnih projekata elektroenergetskih instalacija, kao i posvećenom vršenju verifikacija elektroinstalacija u cilju zaštite ljudi i imovine. Ponosimo se izradom i učešćem u projektovanju i izvođenja velikog broja solarnih elektrana snage od 5kW do 10MW. Naši saradnici i znanje su naša snaga, a čistija i bezbednija okolina naše pogonsko gorivo.

projektovanje i izrada solarnih postrojenja

Preduzeće “NOLEKO” d.o.o. osnovano je 2012. godine sa osnovnom delatnošću proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora i izgradnja solarnih elektrana. Saradnja sa inovativnim i pouzdanim poslovnim partnerima omogućava nam kontinuiran rast razvoja i poslovne uspešnosti. Prilikom izgradnje solarnih elektrana koristimo visokokvalitetne module, noseće konstrukcije sopstvene proizvodnje i dizajna, invertoere vodećih svetskih proizvođača

PetroSOLAR PROJEKT doo je kompanija za solarnu energiju, koja poseduje i svoju proizvodnju pametnog urbanog mobilijara (Pametne Klupe, Solarna Autobuska Stajalista, Pergole sa punjacima za e-vozila,…). Nasi proizvodi se nalaze postavljeni sirom Srbije (Beograd, Nis, Bor, Zagubica, Novi Sad,…, zemljama EU, UEA (AbuDhabi),..

Solarne elektrane projektujemo i izvodimo iskljucivo po sistemu Kljuc u ruke.
Sva resenja su prilagodjenja specificnim potrebama i zahtevima korisnika.
Oprema koju ugradjujemo je vrhunskih proizvodjaca, cime obezbedjujemo pouzdan rad sistema dug niz godina.
Pruzamo potpunu servisnu i tehnicku podrsku kako u garantnom roku tako i van njega.

Energy Net pruža sveobuhvatan portfolio održivih i energetski efikasnih rešenja za proizvodnju i skladištenje energije, grejanja, hlađenja, ventilacije i uređenja stambenog i poslovnog prostora.

Našu mrežu snabdevanja čini 40 prodavnica u Srbiji i regionu (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Severna Makedonija), što našim kupcima obezbeđuje brzu i tačnu isporuku.

Pored toga, našu partnersku mrežu čini 600 partnerskih radnji i mrežu od 1400 partnerskih instalatera i servisera.

Veoma važan segment našeg poslovanja je postprodajna podrška, što nam daje povećan nivo zadovoljstva svih naših kupaca.

Energy Net pruža potpunu podršku u svim fazama projekta našim klijentima:

• Energetski konsalting i optimizacija sistema
• Izrada idejnog rešenja
• Projektovanje
• Projektni menadžment
• Puštanje u rad
• Preventivno održavanje
• Servis tokom i nakon garantnog perioda

U ponudi imamo opremu za fotonaponske sisteme poslednje generacije.

Pratimo naše klijente u svakoj fazi projekta. Pružamo profesionalne savete, kao i besplatne i neobavezujuće procene. Nudimo profesionalnu instalaciju i pomoć u dobijanju sufinansiranja za fotonaponske sisteme za klijente koji se odluče na saradnju sa Jugosistemom.

Naš tim sastoji se od grupe iskusnih stručnjaka. Tu spadaju elektro i mašinski inženjeri, kvalifikovani električari, monteri, kao i građevinski stručnjaci i ovlašćeni projektanti. Imamo sopstveni prevoz zahvaljujući kojem izvršavamo porudžbine čak i u najudaljenijim krajevima naše zemlje.

Kompanija Solar Spectrum se bavi prodajom i instalacijom mrežnih solarnih sistema. Radimo po principu „ključ u ruke“, što znači da mi vodimo računa o celokupnoj proceduri – od postavljanja sistema do priključenja na mrežu, odnosno do puštanja u rad.

Od opreme koristimo:
1. Abi Solar/Ulica solarne panele
2. Afore invertore
3. ATON konstrukciju
4. ATON razvodne ormane

Radimo projekte od 5 KW do 5 MW (na krovu ili zemlji).

TopTherm doo je osnovan 2002. godine kao domaće preduzeće bez stranog kapitala. Distribucija Hoval proizvoda čini glavni prihod firme, koju delatnost obavljamo po ekskluzivnom ugovoru sa Hoval Aktiengesellschaft iz Švajcarske.
2021. godine proširili smo svoj portfolio pod brendom “ČisteEnergije” koja se bavi izgradnjom solarnih elektrana. Na ovaj korak nas je podstakao tada prihvaćen novi Zakon o obnovljivim izvorima energije. Duboko smo uvereni da ovim doprinosimo zaštiti životne sredine, jer omogućujemo svojim korisnicima da deo svojih potreba za energijom podmire samostalnom proizvodnjom, bez korišćenja električne energije iz distributivnog sistema, proizvedene u termoelektranama, jednim od najvećih emitera CO2 u atmosferu.

BANIM SOLAR je posvećen pružanju energetskih rešenja koja transformišu poslovanje i ostvaruju održivost.

 

SOLARNE ELEKTRANE: Naš tim stručnjaka vam pruža mogućnost implementacije solarnih elektrana, smanjujući troškove energije i smanjujući emisiju CO2.

 

ENERGETSKA EFIKASNOST: Pružamo analizu i implementaciju mera energetske efikasnosti kako biste izvukli maksimum iskorišćenje energije i smanjili operativne troškove.

 

SMART SISTEMI: Naši pametni sistemi omogućavaju praćenje i upravljanje energetskim sistemima, pružajući vam kontrolu i optimizaciju potrošnje energije.
Sarađujemo s različitim industrijama i biznisima, pružajući personalizovana rešenja koja odgovaraju vašim specifičnim potrebama.

Jonimpex je građevinski centar iz Smedereva osnovan 1993. godine.

U svom prodajnom asortimanu poseduje preko 5.000 proizvoda za građevinarstvo i više od 500 partnera.

DOBRA SOLARNA I ELEKTRO REŠENJA ZA KUĆE I PRIVREDU
Tim okupljen oko ideje da profesionalnim instaliranjem savremene solarne opreme klijentima omogući ozbiljne uštede u vidu korišćenja obnovljivih izvora energije sa težištem na suncu kao nepresušnom izvoru besplatne i čiste energije. Na tom putu pomažu nam brojni poslovni entiteti i stručnjaci u vidu licenciranih inžinjera projektanata, izvođača tehno-ekonomskih analiza, pravnika, bankara i renomiranih dobavljača opreme. Poštujući struku, permanentno usavršavamo tim i pratimo najbolje prakse za izvođenje radova uz sve zakonom propisane mere bezbednosti gradilišta i zaštite na radu.

Firma Eko-Term doo osnovana je 2002. godine. Osnovna delatnost je trgovinsko-montažno preduzeće, specializovano za promet i montažu opreme za grejanje i zemni-tečni gas. Pored toga bavimo se i ventilacijom i klimatizacijom kao i prodajom toplotni pumpi. Od kraja 2021. godine bavimo se i projektovanjem, montažom i puštanjem u rad solarnih elektrana. Naša firma je bila među prvima koji su dobili status Kupac-proizvođač na neto obračunu. Prvo smo sami sebi napravili elektranu i nakon toga smo počeli “prodavati” isto.

Veleprodaja solarnih panela i opreme, projektovanje, montaža sistema ključ u ruke.

Projektovanje, prodaja i ugradnja solarnih sistema.

Prodaja, distribucija i ugradnja elektro opreme, klimatizacije, toplotnih pumpi i solarnih sistema.

Mi smo mlada firma osnovana 2019. godine sa ciljem da profesionalno i odgovorno izadjemo klijentima u susret. Nasa ekipa broji 20 clanova. Bavimo se ugradnjom solarnih elektrana, slabom i jakom strujom. Sistemima video nadzora, protiv pozarnim sistemima i drugo.

Broj izvedenih projekata: 12

Prodaja i ugradnja solarnih sistema, manjih i vecih sistema, Offgrid, Ongrid, Veleprodaja i Maloprodaja solarne opreme. Sopstveni tim instalatera sa svim licencama, bez podizvodjaca. Sedište u Petrovcu na Mlavi, radovi na teritoriji cele Srbije.
Više na :
fb : # strujanasunce

Nasa kompanija se bavi projektovanjem i izgradnjom malih i srednjih fotonaponskih sistema snaga od 5 KW do 1 MW .
Generalni smo zastupnici Huawei smart solar opreme za Srbiju i bazirali smo izgradnju fotonaponskih sistema na vrhunskoj opremi ove kompanije prilikom izgradnje fotonaponskih sistema . Garancija 10 godina .
Takodje smo se odlucili za solarne panele sa liste Tier – 1 proizvodjaca Jinko solar , Longi , Trina solar .
Garancija na solarne panele na proizvod 15 godina , na linearnost snage 30 godina .
Slavoljub Miletic dipl.ing.elektrotehnike

Kompanija HORIUS je ovlašćeni distributer ABI-SOLAR solarnih panela I dodatne opreme za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju,Hrvatsku,  Bosnu i Hercegovinu I Albaniju.

Imamo profesionalni tim najiskusnijih strucnjaka iz oblasti projektovanja, inzenjeringa, prodaje I servisiranja.

Oprema je sertifikovana od strane globalnih ustanova za testiranje.

Sertifikovana partnerska mreza instalatera.

Profesionalni nadzor projektovanja I instalacije.

Daljinski monitoring sistema I efikasno reagovanje na eventualni problem.

Dostupan lager rezervnih delova I opreme za brzu I efikasnu instalaciju I zamenu u garantnom roku.

Našim klijentima isporučujemo kompletnu sertifikovanu opremu:

–              Solarne panele

–              Noseće konstrukcije

–              Solarne invertere

–              Baterije za solarne sisteme

Kompletna usluga podrazumeva:

–              Obezbeđenje neophodne dokumentacije usaglašene sa zakonskom regulativom,

–              projektovanje i izvođenje radova po sistemu “ključ u ruke”,

–              održavanje i  monitoring celokupnog sistema 24/7

–              efikasna zamena opreme u toku garantnog roka

–              upravljanje proizvedenom energijom,

–              finansiranje i plasman električne energije na tržištu.

Suntech Energy je ogranak kompanije Profilkon doo koja svoju ekspertizu u izgradnji najraznovrsnijih čeličnih konstrukcija i objekata prenosi na oblast izgradnje solarnih elektrana. Proširivanjem stručnog tima, koji sada čine i elektro inženjeri i električari potencijalnim klijentima nudimo uslugu po sistemu ključ u ruke. Naš tim će Vas voditi kroz ceo proces izgradnje solarne elektrane, od analize potrošnje i potreba, preko projektovanja i ishodovanja neophodnih dozvola do same izgradnje solarne elektrane i puštanja u rad.

Našim klijentima nudimo maksimalnu posvećenost i odgovornost projektnog i izvođačkog tima, što uz kvalitetnu opremu predstavlja najvažniji preduslov za sticanje statusa zadovoljnog klijenta.

Solled plus firma je osonvana 2015. godine kao ćerka firme Flash power led koja posluje i radi od 2003. godine. Uvozom, prodajom i montazom solarnih sistema i opreme bavimo se jos od 2009. godine. Iza nas je preko 1500 postavljenih solarnih sistema, što samostalnih (off grid) što mrežnih (on grid) solarnih sistema.
Posedujemo sve potrebne ateste i licence za postavljanje i pustanje solarnih elektrana u mrezu.

ECO POWER 021 d.o.o.

Predstavlja kompaniju, skup mladih, obrazovanih ljudi koji su odlučili da pomognu ljudima u Srbiji da uštede na troškovima električne energije a istovremeno sačuvaju i poboljšaju ekološki svoje životno okruženje.

Mladost i želja za znanjem, koje osvajamo svaki dan u novim tehnologijama, čine nas da se izdvajamo na tržištu, naš način razmišljanja i rada su jedinstveni na tržištu.

Vodimo se principima održivog života i razvoja u zdravoj sredini sa uštedom u resursima kojih je sve manje ili su teško dostupni.
Zdrava sredina = zdravi, dugovečniji ljudi, koji pozitivno doprinose razvoju svoje zemlje i okoline.

UŠTEDA NA TROŠKOVIMA NA RAČUNU ZA STRUJU (do 90%) = više novca za druge potrebe (zdravlje, hranu, obrazovanje),

UŠTEDA POČINJE PRAKTIČNO ODMAH = sa završetkom prvog meseca rada solarne elektrane počinje i prva ušteda na mesečnom računu za struju, štedite 12 meseci godišnje po svakom mesečnom računu,

MINIMUM 25 GODINA ŠTEDNJE (300 meseci), vaša deca će naslediti način da uštede i pribave sebi dodatna finansijska sredstva za druga, možda preko potrebna, plaćanja,

INVESTICIJA KOJA SE MOŽE PLATITI – sarađujemo sa bankama da biste dobili namenski kredit za solarnu elektranu, sa posebnim povoljnostima u odnosu na druge vrste kredita,

I na kraju – zadovoljstvo da smo uradili pravi posao uz zadovoljstvo klijenta, preče od bilo kog profita jer zdravlje i znanje su najveći kapital za čoveka!

VAŠ ECOPOWER tim
Mi već uveliko štedimo, a Vi?

Firma je osnovana 2001 godine i od samog početka se bavimo obnovljivim izvorima energije . Radimo samo sa proverenim brendovima Viessmann, SMA, Huawei, Renusol .
Naći ćemo najbolje rešenje za vaše potrebe, da biste uštedeli energiju i doneli sigurnu odluku za budućnost.

Wiren Srbija promoviše proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora, sa fokusom na energetski efikasne sisteme i optimalnu proizvodnju. Posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih proizvoda, performanse i menadžment koji donose realan napredak našim kupcima.

Bavimo se direktno svim aspektima primene solarnih sistema, počevši od besplatnih konsultacija i nastavljajući sa specifičnim dizajnom i inženjeringom sistema, obezbedjujemo autorizacije i sertifikate, ugradnju, verifikaciju i nadgledanjem sistema, a sve uz stručnost i profesionalne usluge Wiren Srbija tima.

S.O.K. doo Kraljevo je firma koja postoji od 2006 godine. S.O.K. doo Kraljevo je prva firma u Srbiji koja je napravila solarnu elektranu snage 15kW u Junu 2010. Do sada samo uradili više od 60 projekata snage od 3-720kW.

Kao integrator fotonaponskih elektrana, klijentima pružamo kompletan inženjering, tehničku i administrativnu uslugu kroz projekte po principu “ključ u ruke”. Postprodajnu podršku obezbeđujemo u toku celog “životnog ciklusa” elektrane, kroz održavanje u više ravni (korektivno, preventivno, proaktivno, prediktivno), kako bi kroz partnerski odnos omogućili klijentu da ostane fokusiran na svoj “core business”.

Vizija kompanije je da se uposli svaki potencijal u korišćenju obnovljivih izvora energije, a da posebno energija Sunca, kao izvora života, treba da bude dostupna svakom i da treba da bude iskorišćena na svakom mestu gde postoji potreba.

Solar Enverde čine eksperti sa iskustvom od preko 30 godina u energetskom menadžmentu i upravljanju kritičnom infrastrukturom, kao i sertifikovanom vođenju projekata, oplemenjeni stalno rastućim timom mladih stručnjaka kao izvorom svežih ideja. Deviza kojom se kompanija vodi je da se za bolje sutra rešenja traže već danas.

Sa ponosom postavljamo standarde u oblasti solarnih tehnologija, pružajući klijentima prilagođene sisteme za kuće, poslovne objekte i industriju. Naš kontinuirani uspeh proizilazi iz predanosti visokim standardima kvaliteta, stručnosti i održivosti.

“Moj Solar” je specijalizovan za ugradnju solarnih elektrana na krovove kuća po sistemu ključ u ruke.

Naš tim stručnjaka pruža sveobuhvatnu uslugu za Vašu solarnu elektranu na krovu počevši od inicijalne analize potreba, projektovanja, nabavke opreme, pa sve do instalacije i priključenja na distributivni sistem. Glavne prednosti koje nudimo našim klijentima uključuju visokokvalitetne solarne panele, prilagođena rešenja koja odgovaraju specifičnostima svakog domaćinstva, efikasnu instalaciju, kao i dugoročno praćenje i održavanje kako bi se garantovale optimalne performanse

Kao jedan od vodećih sistem integratora u polju IKTa preko 10 godina, poslednje tri smo proširili i na projektovanje i izgradnju solarnih elektrana.

U domenu projekata koje obuhvataju polje solarne energije, do sada smo realizovali preko 10 projekata.

Od referentnih klijenata ističemo: Jeep Commerce, Grah Automotive, PTPD CMANA, Mtel BiH, Standard energy, Eurokristal.

Od opreme koristimo:

– Panele: Ulica solar, Jinko solar, TW solar, Trina solar, kao i najnovije N Type Topcon tehnologije
– Invertori: Huawei