Solarpanel Inženjering TC89 d.o.o

Solar Inženjering doo Trstenik je kompanija koja se bavi obnovljivim izvorima energije sa sedištem u Milutovcu, Trstenik, Srbija. Kompanija je fokusirana na kompletno projektovanje i instalaciju solarnih sistema (Off grid/On grid, hibridnih sistema).

 

Naši sistemi su prilagodljivi sa mogućnošću proširenja u bilo kom trenutku. Kompanija je u mogućnosti i voljna da instalira sisteme na svim vrstama krovova i površina. U ponudi imamo najkvalitetnije komponente solarnih sistema renomiranih svetskih proizvođača kao što su : Fronius, Growatt, Huawei, Longi Luxor, Canadian solar. Naš uspeh je u pružanju prilagođenih rešenja za solarnu energiju za Vaše kuće i poslovne objekte koji zadovoljavaju Vaše trenutne i buduće energetske potrebe.

 

U potpunosti smo posvećeni svojim kupcima. Znanje, višegodišnje iskustvo, odgovornost, strpljenje i profesionalizam samo su neki od kvaliteta naših stručnjaka koji čine snagu naše kompanije. Svaki sistem predstavlja korak prema sve većoj upotrebi solarne energije i promeni načina na koji svet proizvodi električnu energiju. Korišćenjem solarne energije dolazi uštede novca na troškovima za električnu energiju, stoga račun za struju se može smanjiti i za 80%, a u mnogim slučajevima i potpuno smanjiti. Usled konstantnih poskupljenja električne energije, korišćenje solarnih sistema postaje isplativa investicija u roku od nekoliko godina od 4 do 7 godina.

 

Neke od solarnih elektrana naše kompanije koje su puštene su :

-ELTEX 300kW
-BOS KOMPANI 160kW
-EKOMLEK 160kW
-Odmenjska voda 160kW
-Vinarija Grabak 10kW
-Preko 100 privatnih domacinstva/kuca 10kW – Kraljevo, Prokuplje, Leskovac, Vrnjacka Banja, Kovilj, Trstenik, Krusevac, Beograd, Nis , Novi Sad i drugi gradovi.

 

Posedujemo sve neophodne licence za instalaciju Solarnih elektrana.

 

Naša firma pokriva montažu, prijavu/predaju dokumentacije za povezivanje sistema na mrežu. Nabavka i ugradnja dvosmernog brojila.