Master Solar d.o.o

Firma MASTER SOLAR DOO osnovana je 2010. godine u Beogradu.

 

Zastupnici smo renomiranih svetskih firmi koje posluju u oblasti solarne tehnike, i to: Sonnenkraft GmbH, Kioto Photovoltaics GmbH, Resol GmbH i TiSUN Gmbh koje su specijalizovane za proizvodnju kolektora visoke efikasnosti, bojlera, upravljačkih sistema, itd.
Delatnost naše firme je uvoz i distribucija opreme za solarne sisteme, izvođenje radova na instalaciji solarnih sistema, projektovanje i servis. Od 2019. godine Master Solar proširuje svoju delatnost proizvodnjom solarnih kolektora PFM sa jednom od najsavremenijih proizvodnih linija na svetu.

 

Od osnivanja naša firma se trudi da prati konstantne potrebe tržišta i odgovara na najprofesionalniji način. Ono što nas izdvaja je prisustvo na svim projektima i tehnička podrška od dimenzionisanja do puštanja sistema u rad.
Najviše se ponosimo preporukama koje dobijamo od svojih klijenata. Širok dijapazon naših klijenata čine sportski objekti, bazeni, bolnice, gerontološki centri, domovi zdravlja, vrtići, fabrike, hoteli, itd. Primenjujemo najsavremenija tehnička rešenja iz oblasti solarne tehnike sa konstantnom podrškom inženjerskog tima dobavljača.

 

Veoma bitnu ulogu u poslovanju svakog preduzeća predstavlja stručni kadar. Našu stručnost proverite kod naših klijenata.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti solarne tehnike i kontinuiranom istraživanju i razvoju, Master Solar radi sa vrhunskim proizvodima. Naše odeljenje za istraživanje i razvoj takođe ulaže veliki napor u razvoj novih proizvoda, što firmi omogućava da napreduje i razvija se u duhu brenda: ubediti Svet da je najbolji izvor energije – sunce.